flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Жовтневий районний суд м. Дніпропетровська

Проведено ознайомчу зустріч зі студентами Донецького ДУВС.

02 лютого 2022, 13:23

27.01.2022 року в приміщенні Жовтневого районного суду м. Маріуполя Донецької області було проведено ознайомчу зустріч зі студентами денного відділення Донецького Державного університету внутрішніх справ.

Керівник апарату суду Ірина Олександрівна Федорченко провела екскурсію по приміщенню суду, розповіла про роботу канцелярії. Відповіла на запитання студентів, розповіла про особливості роботи працівників апарату суду та звернула увагу на те, що досвід отриманий при роботі в суді  може бути використаний в майбутньому при роботі за фахом, оскільки дає практичні навички та знання у всіх галузях права.

Суддя-спікер Тетяна Іванівна Федоренко розповіла про роботу судді, особливості проведення судових засідань відповідно до процесуального законодавства. Розповіла про те, як можна стати суддею, звернула увагу, що професія судді є відповідальною оскільки у кожній справі вирішується доля людини.

Наприкінці зустрічі студенти подякували за змістовну лекцію та можливість поверхнево ознайомитись з роботою суду. Суддя-спікері та керівник апарату суду також були вдячні студентам за їх зацікавленість.